Thriller-ul The Silent Hour are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Thriller-ul „The Silent Hour” („The Silent Hour: Martor fără glas”) are astăzi premiera la cinema. Un detectiv de poliție cu deficiențe de auz lucrează ca interpret și trebuie să se confrunte cu o echipă de polițiști corupți care încearcă să elimine un martor surd la o crimă într-o clădire de apartamente.

2. Comedia românească „Spre punctul G” poate fi urmărită de astăzi la cinema și expune 5 povești aparent distincte. O dispeceră la 112 primește o mulțime de sfaturi pentru a putea avea orgasm, un IT-ist obsedat de filme pentru adulți are parte de o vizită surpriză, swingerii Levi și Dora sunt în căutare de parteneri, în timp ce studenta Ina își împarte viața între videochat și biserică, iar corporatistul Radu merge la psiholog.

3. Drama românească „Trei kilometri până la capătul lumii” apare de asemenea la cinema. Un adolescent de 17 ani vine acasă în vacanța de vară, însă dragistea părinților dispare brusc când acesta le spune un adevăr pe care nu îl pot înțelege sau accepta.

4. Un alt film cu premiera la cinema este coproducția româno-germană „Clara”, în care o mamă singură care lucrează în străinătate are grijă de o fetiță de 6 ani de care s-a atașat foarte mult. Fiul ei de 12 ani trăiește în România și fuge de acasă cu o barcă pe Dunăre într-o încercare copilărească de a ajunge la mama lui.

5. Noul film „Salem’s Lot”, adaptare cinematografică a romanului cu același nume scris de Stephen King în 1975, este disponibil pe platforma de streaming Max. Ben Mears se întoarce în casa copilăriei sale, în Jerusalem’s Lot, în căutarea inspirației pentru următoarea sa carte. Acesta descoperă însă că orașul său natal este amenințat de un vampir însetat de sânge.

6. Filmul „Arthur The King” („Regele Arthur”) cu Mark Wahlberg bazat pe fapte reale are astăzi premiera pe platforma de streaming Max. Un sportiv profesionist de curse de anduranță formează o legătură specială cu un câine vagabond pe nume Arthur pe parcursul a zece zile și 435 de mile în cadrul unei curse din Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană.

7. Al doilea sezon al serialului „Shrinking” cu Harison Ford va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ miercuri, 16 octombrie. Jimmy este puternic afectat de decesul soției sale și decide să devină brutal de sincer cu toate persoanele cu care interacționează.

8. Documentarul „Expedition Amazon” („Expediție pe Amazon”) are astăzi premiera pe platforma de streaming Disney+. Producția realizată de National Geographic prezintă cercetători care evaluează starea uneia dintre cele mai vitale și magice resurse ale planetei. De la pădurile unice de mangrove și sănătatea delfinilor roz de Amazon, până la migrația urșilor andini, urgența acestor probleme este contrabalansată de soluții pline de speranță.

9. Serialul „Mașina de box” este disponibil pe Disney+ și prezintă povestea boxerului Esteban „Mașina de box” Osuna, care trece printr-o perioadă dificilă a carierei. Managerul său încearcă să-l aducă pe calea cea bună, însă lucrurile se complică când își face apariția o organizație interlopă.

10. Al treilea sezon al serialului „The Lincoln Lawyer” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 17 octombrie. Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, în timp ce preia cazuri mai mari sau mai mici în Los Angeles. Inspirat din seria de romane de succes a renumitului autor Michael Connelly, sezonul 2 este bazat pe „Al cincilea martor”, cel de-al patrulea volum al seriei „Avocatul din limuzină.”

Ți-ar mai putea plăcea
“The Hitman’s Wife’s Bodyguard” și “Mortal Kombat”, premierele săptămânii la cinema – Cronică de Divertisment
Filmul SF Moonfall este premiera săptămânii la cinema – Cronica de Divertisment