FC Barcelona a deschis o Academie de fotbal în București – Cronica Sportivă

1. Corona Braşov s-a calificat dramatic în turul III al Ligii Campionilor la volei masculin, deşi a pierdut pe teren propriu, cu formaţia elveţiană Schonenwerd, scor 2-3.

2. Supercupa Italiei va avea loc în Arabia Saudită la începutul anului 2025. News.ro

3. CSM Constanţa a remizat pe teren propriu, cu formaţia suedeză Ystads IF HF, scor 29-29 (13-16), în primul meci din grupa D a European League la handbal masculin.

4. Echipa de polo CSM Oradea a câștigat cu gruparea germană Waspo 98 Hanovra, 11-10, în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor.

5. FC Barcelona a inaugurat academia de fotbal a grupării catalane din Bucureşti, pe terenul secundar al stadionului Arcul de Triumf. News.ro

6. Echipa de volei feminin CSM Lugoj a câștigat contra campioanei Cehiei, VK Selmy Brno, 3-0, în prima manşă din turul I al Challenge Cup.

7. Steaua Bucureşti a fost învinsă în deplasare, de formaţia sârbă VK Novi Belgrad, 11-7, la debutul în grupa A a Ligii Campionilor la polo.

8. Perechea Monica Niculescu/Cristina Bucsa (România/Spania) s-a calificat în turul doi al probei de dublu la Wuhan Open, turneu de categorie WTA 1000. Ele au trecut de echipa Demi Schuurs/Luisa Stefani (Ţările de Jos/Brazilia), scor 6-0, 3-6,10-4.

9. Atacantul argentinian Agustin Vuletich a semnat un contract cu echipa UTA Arad.

10. Mijlocaşul francez Paul Pogba, a cărui suspendare pentru dopaj a fost redusă de la patru ani la 18 luni, va reveni pe teren în noiembrie, cu ocazia unui meci demonstrativ în Dubai. News.ro

11. Columbianul Duvan Zapata, căpitanul italienilor de la FC Torino, nu va mai juca în acest sezon, din cauza unei accidentări.

12. Ruud van Nistelrooy ar putea să îi ia locul lui lui Erik Ten Hag pe banca tehnică a echipei Manchester United. News.ro

13. Jaqueline Cristian (75 WTA) s-a calificat în turul doi la turneul WTA 1000 de la Wuhan. Ea a trecut de columbianca Camila Osorio (59 WTA), venită din calificări, cu 4-6, 6-2, 6-3.

14. Rapid a reuşit să îl transfere pe Alexandru Dobre, un mijlocaş de bandă în vârstă de 26 de ani.

Programul transmisiunilor de miercuri:

  • 7:30 – Tenis ATP – Shanghai Open – Digi Sport 2 și 3, Prima Sport 3
  • 19:00 – Baschet EuroCup – UBT Cluj – Valencia – Prima Sport 1 
  • 19:45 – Handbal masc. Champions League – Zagreb – Pick Szeged – Digi Sport 2, Prima Sport 2
  • 21:45 – Handbal masc. Champions League – PSG – Fredericia – Digi Sport 2, Prima Sport 2
Ți-ar mai putea plăcea
S-au stabilit grupele Cupei Mondiale la fotbal din Qatar – Cronica Sportivă
FCSB a învins la scor formația letona RFS Riga, în primul meci din faza principală a Europa League – Cronica Sportivă