Filmul Transformers One are astăzi premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Premiera săptămânii în cinematografele din România este „Transformers One” („Transformers Unu”). Filmul este un prequel pentru seria de filme „Transformers” și dezvăluie povestea originii lui Optimus Prime și Megatron, care au fost prieteni înainte de a se transforma în dușmani înverșunați. Din distribuție fac parte Scarlett Johansson, Chris Hemsworth sau Laurence Fishburne.

2. Fanii filmelor horror pot urmări pe marile ecrane producția „Never Let Go” („Nu-mi da drumul!”), în care o familie este bântuită de ani de zile de un spirit malefic. Siguranța lor și a refugiului pe care și l-au creat se năruie după ce unul dintre copii pune la îndoială existența spiritului.

3. Premiera românească a săptămânii este „Unde merg elefanții” cu Iulia Verdeș, Richard Bovnoczki și Miriam Rizea în rolurile principale, care prezintă o poveste de iubire și prietenie între trei personaje aflate într-un moment greu al existenței lor: o fetiță bolnavă, un tânăr cu tendințe sinucigașe și o mamă care încearcă să uite că viața este îngrozitoare.

4. Un alt film cu premiera la cinema este drama „Crossing” („Dincolo de granițe”), în care o profesoară ieșită la pensie își caută nepoata demult pierdută. Căutarea o aduce în Istanbul, unde întâlnește un avocat care luptă pentru drepturile trans.

5. Noul serial „The Penguin” cu Colin Farrell în rolul principal are astăzi premiera pe platforma de streaming Max. Parte a universului „Batman”, drama spune povestea lui Oswald „Oz” Cobb, care vrea să controleze orașul Gotham după moartea lui Carmine Falcone. Oz se confruntă cu inamici noi și vechi, printre care copiii lui Carmine, Sofia Falcone și Alberto Falcone, familia Maroni, condusă de Salvatore Maroni, și propria sa reputație demoralizatoare ca „Pinguinul”.

6. Miniseria „Un scandal regal” („A Very Royal Scandal“) poate fi urmărită pe platforma de streaming Max de marți, 24 septembrie. Producția este bazată pe interviul luat de Emily Maitlis prințului Andrew în 2019 despre acuzațiile scandaloase aduse acestuia în legătură cu Jeffrey Epstein și Virginia Giuffre.

7. Netflix a publicat primul trailer pentru serialul documentar „Starting 5”. Producția va aborda sezonul 2023-2024 din Campionatul Nord-American de Baschet (NBA) din perspectiva a cinci dintre cei mai cunoscuți jucători din competiție: Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis și Jayson Tatum.

8. Platforma de streaming Disney+ a anunțat o ofertă pentru noii abonați din România și pentru vechii clienți care aleg să se reaboneze: abonamentul Premium de 49,99 lei pe lună costă doar 10,99 lei pe lună în primele trei luni, în timp ce abonamentul anual are un preț special de 369,9 lei. Oferta este valabilă până în 27 septembrie. (Disney+)

9. LG a anunțat campania LG Streaming Week pentru utilizatorii de televizoare Smart TV LG cu sistem de operare WebOS. Aceștia au parte de prețuri preferențiale la o serie de servicii, printre care se numără 3 luni gratuite pentru serviciul Apple Music sau 20% reducere la serviciul RakutenTV. Oferta este valabilă până în 13 octombrie. (LG Streaming Week)

10. Platforma de streaming SkyShowtime a anunțat că va lansa un serial sequel pentru „Yellowstone” care se va numi „The Madison”, producție care o va avea în rolul principal pe Michelle Pfeiffer. De asemenea, platforma a conformat al doiela sezon pentru „1923”, un prequel pentru „Yellowstone”, precum și un nou sezon al serialului „Star Trek: Strange New Worlds”. (SkyShowtime)

Ți-ar mai putea plăcea
Al doilea sezon al serialului Loki are astăzi premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment
Noul serial “WandaVision” din Universul Cinematografic Marvel (MCU) are premiera pe Disney+ – Cronica de Divertisment