Documentarul What’s Next? The Future with Bill Gates, din 18 septembrie pe Netflix – Cronica de Divertisment

1. Comedia dramatică „Kinds of Kindness” („Forme de bunătate”) cu Emma Stone are astăzi premiera la cinema și spune mai multe povești. Un bărbat încearcă să-și recapete controlul asupra propriei vieți, un polițist este alarmat că soția sa dispărută pe mare s-a întors și pare o cu totul altă persoană, iar o femeie este hotărâtă să dea de urma unei persoane cu o abilitate specială. Ce se va întâmpla când aceste personaje interacționează?

2. Pasionații de filme horror pot urmări la cinema producția „Speak No Evil” („Nu vorbi de rău”), în care o familie americană este invitată să petreacă weekendul la idilica proprietate de la țară a unei familii britanice. Vacanța de vis se transformă însă curând într-un coșmar psihologic.

3. Comedia românească „Ca fetele” cu Maia Morgenstern și Marian Râlea are de asemenea premiera la cinema. Cela și Rosana sunt alături de prietena lor Silvia după decesul soțului acesteia despre care află că o înșela de trei ani. Vestea marchează începutul unor aventuri cu accente comice care aduc împreună destinele a șapte personaje aflate în căutarea iubirii.

4. Cei mici pot urmări la cinema animația „The Inventor” („Leo, marele inventator”), în care Leonardo da Vinci părăsește Italia pentru curtea regelui Franței, unde poate să-și continue experimentele inovatoare. Aici o are de partea sa pe curajoasa prințesă Marguerite, care îl ajută să descopere răspunsul la întrebarea Care este sensul vieții?

5. Serialul documentar „What’s Next? The Future with Bill Gates” are premiera miercuri, 18 septembrie, pe platforma de streaming Netflix. În cele cinci episoade, Bill Gates explorează subiecte precum Inteligența Artificială, dezinformările din social media, tehnologiile care pot rezolva criza climatică, cum poate fi atacată sărăcia sau modul în care știința contribuie la dezvoltarea unor leacuri pentru boli mortale.

6. Ultimele episoade ale show-ului auto „The Grand Tour” cu Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor putea fi urmărite începând de astăzi pe platforma Amazon Prime Video. Cei trei protagoniști ajung în Zimbabwe cu o Lancia Montecarlo din 1972, un Ford Capri din 1974 și un Triumph Stag din 1974.

7. Comedia neagră „Dream Scenario” („Scenariu de vis”) cu Nicolas Cage în rolul principal are astăzi premiera pe platforma de streaming Max. Cage interpretează rolul unui familist care începe în mod misterios să apară în visele a milioane de oameni.

8. Noul serial „In Vogue: The 90s” are astăzi premiera pe platforma de streaming Disney+. Producția oferă dezvăluie povestea din interior a celor mai celebre momente din anii ’90 din lumea modei și a culturii pop, iar printre protagoniști se numără Kate Moss, Naomi Campbell, Tom Ford și Gwyneth Paltrow.

9. Noul serial „Agatha All Alon” („Agatha – De la bun început”) din universul Marvel va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ joi, 19 septembrie. Serialul se concentrează asupra personajului Agatha Harkness din serialul „WandaVision”, care pornește într-o aventură periculoasă, misterioasă, plină de încercări și necazuri.

10. SkyShowtime a publicat primul trailer pentru noul serial original „Landman” cu Billy Bob Thornton, care va avea premiera pe platformă în 20 noiembrie. Bazat pe podcastul „Boomtown”, serialul explorează căutarea norocului în lumea platformelor petroliere și pune în antiteză bogăția și sărăcia, cu miliardari sălbatici și oameni fără scrupule.

Ți-ar mai putea plăcea
“Toy Story 4” este capul de afiș al premierelor din acest weekend – Cronica de Divertisment
A apărut primul trailer pentru noul serial Star Trek: Picard – Cronica de Divertisment