Mihaela Valentina Cambei a cucerit argintul olimpic la haltere, categoria 49 de kilograme – Cronica Sportivă

1. Mihaela Valentina Cambei a câştigat medalia de argint în competiţia de haltere de la Jocurile Olimpice, la categoria 49 de kilograme. Sportiva noastră a fost învinsă la ultima încercare de chinezoaica Zhihui Hou.

2. Cătălin Chirilă s-a calificat în semifinalele probei de canoe simplu 1000 de metri la Paris, stabilind şi un record olimpic.

3. Alin Firfirică a terminat pe locul 11 în finala probei de aruncarea discului, la Jocurile Olimpice de la Paris.

4. Atleta Andrea Mikloş a ratat calificarea în finală la 400 metri, după ce s-a clasat pe locul 5 în semifinala a doua (15 la general), la Jocurile Olimpice de la Paris. 

5. Dinamo a obţinut serviciile fotbalistului spaniol Alberto Soro Alvarez. Acesta a evoluat ultima dată la FC Vizela, în prima ligă portugheză, sub formă de împrumut de la Granada.

6. Aleksandar Vucic, preşedintele Serbiei, a anunţat că la Belgrad se va construi un muzeu dedicat carierei tenismanului sârb Novak Djokovic. News.ro

7. Petrolul Ploieşti a anunţat că a obţinut serviciile fundaşului central Hasan Jahic, în vârstă de 23 de ani.

8. Portarul Horaţiu Moldovan a jucat titular în amicalul pe care echipa sa, Atletico Madrid, l-a câştigat în Hong Kong, în faţa formaţiei locale Kitchee SC, scor 6-1.

9. FC Botoșani a reușit transferul mijlocaşului Francisco Junior, acesta semnând un contract pe doi ani.

10. Alvaro Morata şi Rodri au primit suspendări de un meci din partea UEFA pentru că au scandat „Gibraltarul este spaniol”, în timpul sărbătoririi triumfului de la Euro 2024. News.ro

11. Tripla medaliată olimpică, Franţa, a fost eliminată chiar în faţa propriilor fani, în sferturile Jocurilor Olimpice de la Paris, de Germania, după prelungiri, 35-34.

12. Petrolul Ploieşti a dezvăluit că Valentin Ţicu a suferit la meciul cu Rapid o ruptură de ligament încrucişat anterior şi o leziune la menisc. News.ro

13. Beatrice Andreea Ana a fost învinsă în sferturile de finală ale categoriei 53 kg din cadrul competiţiei de lupte de la Jocurile Olimpice. Ea a cedat în fața ecuadorienei Lucia Yepez Guzman, cu 7-0.

14. Iga Swiatek, numărul unu mondial, a devenit prima jucătoare de tenis calificată la Turneul Campioanelor 2024, care va avea loc la Riad, în perioada 2-9 noiembrie. News.ro

15. FC Botoşani a anunţat transferul fundaşului spaniol Alejandro Diez Salomon.

16. Naţionala de handbal masculin a Spaniei este prima semifinalistă la Jocurile Olimpice de la Paris, după victoria în faţa Egiptului, scor 29-28.

17. Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica Lisabona până în 2025. News.ro

18. Programul transmisiunilor de joi:

  • 09:30 – Jocurile Olimpice de la Paris – TVR 1, TVR Sport, Euro Sport 1, Euro Sport 2
  • 18:00 – Tenis ATP – Montreal Open – Digi Sport 2, Prima Sport 3
  • 21:00 – Conference League – Corvinul Hunedoara – Astana – Digi Sport, Prima Sport
  • 21:00 – Conference League – Maccabi Petach Tikva – CFR Cluj – DigiSport, PrimaSport
Ți-ar mai putea plăcea
Azi se joacă România – Kazakhstan la campionatul Mondial de handbal feminin – Cronica Sportivă
Chindia Târgoviște a retrogradat din Superliga. UTA Arad și FC Argeș merg la baraj – Cronica Sportivă