Novak Djokovic a câștigat titlul olimpic – Cronica Sportivă

1. Universitatea Cluj a învins în deplasare, scor 3-2, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

2. Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate în deplasare, 0-0, cu Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

3. Bianca Ghelber s-a calificat în finala probei de aruncare a ciocanului, la Jocurile Olimpice.

4. Novak Djokovic a câştigat singurul trofeu care îi lipsea din palmares, aurul olimpic. Sârbul l-a învins în finala de la Paris pe spaniolul Carlos Alcaraz, 7-6 (3), 7-6 (2).

5. Noah Lyles a devenit campion olimpic la 100 de metri. Americanul s-a impus la photo finish în fața jamaicanului Kishane Thompson.

6. Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus pe teren propriu, 3-1, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din prima etapă a Ligii a 2-a.

7. Ebru Bolat ocupă locul 22 din 43 de participante, după primele opt curse ale probei feminine de dinghy, din cadrul competiţiei de yachting de la Jocurile Olimpice 2024. News.ro

8. Enea Bastianini (Ducati) a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP.

9. Kaylia Nemour a câştigat medalia de aur în finală la paralele, la Jocurile Olimpice de la Paris. Algerianca este prima gimnastă din Africa care câștigă un titlu olimpic.

10. Pivotul Vilde Ingstad a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior. Handbalista de la CSM București nu va mai juca în acest an. News.ro

11. Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) a câştigat Raliul Finlandei, în faţa belgianului Thierry Neuville (Hyundai), care şi-a mărit avansul în fruntea Campionatului Mondial de Raliu.

12. Atleta Stella Jepkosgei Rutto a ratat calificarea în finala probei de 3.000 de metri obstacole, la Jocurile Olimpice de la Paris.

13. Meciul Sparta Praga – FCSB, care se va disputa marţi, de la ora 21.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Norvegia, cu Rohit Saggi la centru. News.ro

14. Sprintera Julien Alfred, din Santa Lucia, a devenit campioană olimpică la 100 metri liber.

15. Programul transmisiunilor de luni:

  • 09:30 – Jocurile Olimpice – TVR 1, TVR Sport, Euro Sport 1, Euro Sport 2
  • 19:00 – Superliga – Unirea Slobozia – UTA Arad – Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • 22:00 – Superliga – Rapid – Sepsi – Digi Sport 1, Prima Sport 1
Ți-ar mai putea plăcea
U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1 Casa Pariurilor – Cronica sportivă
Grecia este primul adversar al naționalei de polo la Jocurile Olimpice – Cronica Sportivă