Ultimul sezon al serialului The Umbrella Academy, pe Netflix din 8 august – Cronica de Divertisment

1. Fimul horror „Trap” („Capcană misterioasă”) are astăzi premiera la cinema. Un tată și fiica lui adolescentă participă la un concert pop, însă realizează rapid că se află în mijlocul unui eveniment sinistru și obscur. Filmul este scris și regizat de M. Night Shyamalan.

2. Cei mici pot vedea la cinema animația „Harold and the Purple Crayon” („Harold și creionul fermecat”). În interiorul cărții sale, aventurosul Harold poate da viață oricărui lucru pe care îl desenează cu creionul său purpuriu. După ce crește și se desprinde din paginile cărții pentru a ajunge în lumea fizică, Harold descoperă că are multe de învățat despre viața reală.

3. Al patrulea și ultimul sezon al serialului „The Umbrella Academy” va avea premiera pe platforma de streaming Netflix joi, 8 august. Lipsiți de puteri, frații Hargreeves încearcă să se adapteze la noua normalitate, însă sunt nevoiți să se reunească pentru ultima oară după ce tatăl lor conduce o afacere nefastă, iar o asociație misterioasă consideră că realitatea este o minciună.

4. Noua serie limitată „Knuckles” are premiera sămbătă, 3 august, pe platforma de streaming SkyShowtime. Bazat pe seria de jocuri video „Sonic the Hedgehog”, serialul este un spin-off al seriei de filme cu același nume și îl are în centrul atenției pe Knuckles the Echidna, care îl antrenează pe șeriful-adjunct Wade Whipple să devină un războinic Echidna.

5. Filmul SF „Rebel Moon: Director’s Cut” va putea fi urmărit pe Netflix începând de astăzi. Producția reprezintă versiunea de scenariu preferată de regizorul Zack Snyder pentru filmul SF cu același nume care a avut premiera pe platformă în 2023.

6. Documentarul „Cowboy Cartel” are astăzi premiera pe platforma de streaming Apple TV+. Un agent FBI începător descoperă o operațiune de spălare a banilor prin intermediul curselor de cai și își riscă viața pentru a lupta cu cel mai periculos cartel mexican.

7. Filmul SF „Kingdom of the Planet of the Apes” („Planeta maimuțelor: Noul regat”), care a rulat pe marile ecrane în luna mai, are astăzi premiera pe platforma Disney+. Acțiunea se petrece la mulți ani după domnia lui Cesar, când o tânără maimuță pornește într-o călătorie care îl va face să se îndoiască de ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor.

8. Platforma de streaming Max a anunțat că noul serial „The Penguin” („Pinguinul”) cu Colin Farrell în rolul principal va avea premiera în 20 septembrie. Serialul face parte din universul DC Comics, iar acțiunea se petrece după cele din filmul „The Batman” (Batman”), când Oz Cobb devine unul dintre cei mai cunoscuți răufăcători.

9. Amazon a publicat un nou teaser pentru al doilea sezon al serialului „The Lord of the Rings: The Rings of Power”, care va avea premiera pe platformă în 29 august. Personajul principal al teaserului este Sauron, iar Amazon a confirmat că întregul sezon se va concentra pe revenirea acestuia.

10. Apple a confirmat că al doilea sezon al serialului „Silo” („Silozul”) va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ în 15 noiembrie. Serialul are la bază trilogia cu același nume scrisă de Hugh Howey, în care acțiunea se petrece într-un viitor apocaliptic în care puținii supraviețuitori traăiesc în silozuri subterane pentru a evita lumea mortală de la suprafață. (The Verge)

Ți-ar mai putea plăcea
Din 15 iunie s-ar putea deschide cinematografele din România – Cronica de Divertisment
Filmul Mission: Impossible – Dead Reckoning cu Tom Cruise are premiera la cinema – Cronica de Divertisment