David Popovici, medalie olimpică de bronz la 100 m liber – Cronica Sportivă

1. David Popovici a cucerit medalia de bronz, în cadrul finalei olimpice la 100 m liber. Cursa a fost câștigată de chinezul Pan Zhanle, care a setat și un nou record mondial.

2. FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, trecând de Maccabi Tel Aviv. Campioana României s-a impus la retur, în deplasare, 1-0. Prima manșă a fost 1-1.

3. Clubul Manchester City a fost amendat de Premier League cu 2,09 milioane de lire sterline pentru 22 de cazuri de întârziere a startului sau a reluării meciurilor. News.ro

4. Gimnastul japonez Shinnosuke Oka a câştigat medalia de aur în finala la individual-compus, la Jocurile Olimpice de la Paris.

5. Cluburile CFR Cluj şi Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Louis Munteanu la gruparea din Superligă.

6. Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile de finală ale probei de simplu, din cadrul Jocurilor Olimpice. Ea a fost învinsă de austriaca Sofia Polcanova, scor 4-0.

7. Atleta nigeriană Favour Ofili nu va concura în proba feminină de 100 de metri la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce federaţia de atletism a ţării sale a uitat să o înscrie.

8. Mădălina Amăistroaie s-a calificat în turul doi al probei individuale, din cadrul competiţiei olimpice de tir cu arcul de la Paris. Ea a trecut de Chiara Rebagliati, din Italia, cu 7-3.

9. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis sancţiuni pentru Rapid București şi pentru fotbaliştii Adams Friday, Kamara Mohammed şi Luka Gojkovic, ca urmare a unor incidente şi eliminări la meciurile din ultimele două etape ale Superligii. News.ro

10. Reprezentantul României, Felix Duchampt s-a clasat pe locul 50, în cadrul finalei olimpice de triathlon.

11. Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen s-au calificat în finala probei de dublu vâsle categorie uşoară, la Jocurile Olimpice.

12. Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au acces în finala de dublu rame, în cardul competiţiei de canotaj de la Paris.

13. Echipajul de dublu rame masculin al României, format din Florin Lehaci şi Florin Arteni, s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice de la Paris.

14. Judoka Alexandru Creţ a fost învins în optimile de finală ale categoriei -90 kg masculin, din cadrul Jocurilor Olimpice. El a pierdut la ”Golden Score”, în faţa brazilianului Rafael Macedo.

15. Clubul italian de primă ligă Hellas Verona deschide în ţara noastră prima academie de fotbal, în parteneriat cu Atletico Bacău. News.ro

16. Sportiva franceză Cassandre Beaugrand a câştigat medalia de aur la triatlon, în cadrul Jocurilor Olimpice.

17. Kylian Mbappe a devenit proprietarul clubului Caen, din liga a doua franceză. News.ro

18. Programul transmisiunilor de joi:

  • 09:30 – Jocurile Olimpice – TVR 1, TVR Info, Euro Sport 1, Euro Sport 2
  • 20:00 – Conference League – Universitatea Craiova – Maribor – Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • 21:00 – Conference League – Rijeka – Corvinul Hunedoara – Digi Sport 2, Prima Sport 2
Ți-ar mai putea plăcea
România, prima victorie la Campionatul European de Volei masculin – Cronica Sportivă
Romania mai are o sansa la Euro prin Liga Natiunilor I Cronica Sportiva