David Popovici s-a calificat în finala olimpică de 100 de metri liber – Crnica Sportivă

1. David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice de la Paris cu al cincilea timp. Cursa pentru medalii este programată miercuri, de la ora 23:39.

2. Naţionala de polo a României a pierdut cu SUA, scor 14-8, în al doilea meci din grupa A, la Jocurile Olimpice

3. Lăcrămioara Perijoc a ratat calificarea în sferturile de finală ale categorie 54 kilograme, la turneul de la box de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a cedat cu mongoleza Enkhjargal Munguntsetseg, 4-1.

4. Tenismanul sârb Novak Djokovic nu va participa la Mastersul 1000 de la Montreal (6-12 august). News.ro

5. Partida dintre FC Botoşani şi FCSB, programată sâmbătă, cu începere de la ora 22.00 şi contând pentru etapa a 4-a a SuperLigii a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

6. Holger Rune a pus din nou capăt colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou. News.ro

7. Echipajul de patru rame masculin, format din Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, s-a calificat în finala olimpica.

8. Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea au acces în finala probei de dublu vâsle masculin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Paris.

9. Sportivele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice en-titre, s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Paris.

10. Bernadette Szocs s-a calificat în optimile probei de simplu, de la Jocurile Olimpice. Ea a trecut de sportiva ucraineană Margaryta Pesotska, scor 4-1.

11. Canotorul Mihai Chiruţă s-a calificat în semifinale la simplu vâsle, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după ce terminat pe locul doi în seria sa.

12. Proba masculină olimpică de triatlon programată marţi, a fost amânată până miercuri, la ora 11.45, din cauza calităţii încă necorespunzătoare a apei. News.ro

13. Universitatea Cluj a ajuns la o înţelegere cu Daniel Lasure (30 de ani), un fundaş stânga spaniol cu peste 100 de meciuri în liga secundă spaniolă.

14. Înotătorul Adam Peaty a fost testat pozitiv cu Covid-19, a doua zi după ce a câştigat medalia de argint pentru echipa Marii Britanii la 100 m bras, la Jocurile Olimpice de la Paris. News.ro

15. Programul transmisiunilor de miercuri:

  • 09:00 – Jocurile Olimpice – TVR 1, TVR Info, Euro Sport 1, Euro Sport 2
  • 21:00 – Champions League – Maccabi Tel Aviv – FCSB – Antena 1
Ți-ar mai putea plăcea
Sevilla – CFR azi de la 22:00 / Se retrage Sarapova la doar 32 de ani I Cronica Sportiva
Real Madrid poate câştiga azi titlul cu numărul 35 – Cronica Sportivă