David Popovici s-a calificat în finala olimpică de la 200 m cu cel mai bun timp – Cronica Sportivă

1. Universitatea Craiova a bătut pe terenul celor de la CFR Cluj, 2-0, în etapa a treia din Superliga. Ardelenii au terminat cu un om în minus. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

2. Farul Constanţa a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-0, contra lui FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a Superligii. Dobrogenii au jucat din repriza a doua în superioritate numerică. Cele mai importante faze se pot vedea aici.

3. Înotătorul David Popovici s-a calificat în finala probei olimpice de 200 m liber. Sportivul nostru a avut cel mai bun timp din semifinale.

4. Echipa feminină de gimnastică s-a calificat în finala olimpică, după ce a teminat calificările pe locul 8.

5. Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris. Ele au fost învinse de echipa din Taiwan Su-Wei Hsieh/Chia Yi Tsao, scor 7-6 (2), 7-5.

6. Naţionala de polo a pierdut cu Grecia, vicecampioana en-titre, scor 14-7, în primul meci din grupa A, la Jocurile Olimpice de la Paris.

7. Republica Moldova a câştigat prima sa medalie la Jocurile Olimpice de vară de la Paris, un bronz la judo, prin Denis Vieru, la categoria 66 kg. News.ro

8. Pilotul Mercedes George Russell a fost descalificat şi a pierdut astfel victoria în Marele Premiu al Belgiei la Formula 1, după ce s-a constatat că monopostul său avea o greutate sub limită. Coechipierul său Lewis Hamilton a fost declarat câștigător. News.ro

9. Sârbul Novak Djokovic şi spaniolul Rafael Nadal se vor înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin, din cadrul turneului olimpic de tenis.

10. Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette a fost eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului olimpic de tenis de masă. Românii au cedat cu echipa sud-coreeană Lim Jonghoon/Shin Yubin, scor 4-0.

11. Mălina Călugăreanu a fost eliminată în optimile de finală ale probei de floretă feminin de la Jocurile Olimpice. Ea a cedat în fața italiencei Alice Volpi, 15-9.

12. Canotoarele Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle categorie uşoară, după ce au câştigat fără emoții seria în care au evoluat. 

13. Echipajul de dublu rame feminin format din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice.

14. Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs a acces în turul doi al probei de simplu, de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ea a trecut de Zhou Jingyi, din Singapore, cu 4-1.

15. Sorana Cîrstea a anunţat că nu va participa la turneele de la Washington, Toronto şi Cincinnati, deoarece încă se confruntă cu probleme la picior. News.ro

16. Istvan Kovacs şi Andrei Chivulete vor arbitra meciurile de luni din Superliga. News.ro

17. Eduard Ionescu, debutant la Jocurile Olimpice în competiţia de simplu masculin la tenis de masă, s-a calificat în turul doi, după a revenit de la 0-3, în meciul cu nigerianul Quadri Aruna.

18. Programul transmisiunilor de luni:

  • 09:30 – Jocurile Olimpice de la Paris – TVR 1, TVR Sport, Euro Sport 1, Euro Sport 2
  • 18:00 – Tenis WTA – Washington – Digi Sport 2
  • 19:00 – Superliga – UTA Arad – ”U” Cluj – Digi Sport 1, Prima Sport 1
  • 22:00 – Superliga – Petrolul – Rapid – Digi Sport 1, Prima Sport 1
Ți-ar mai putea plăcea
Ultimul loc în play-off-ul Superligii se va decide joi, în meciul Sepsi – FCU Craiova – Cronica Sportivă
Astăzi, România joacă meciul decisiv la CE de Tineret, împotriva Germaniei – Cronica sportivă