Filmul The Bikeriders cu Tom Hardy are premiera la cinema – Cronica de Divertisment

1. Filmul „The Bikeriders” („The Bikeriders: Clubul Vandalilor”) cu Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy în rolurile principale are astăzi premiera la cinema. În urma unei întâlniri întâmplătoare, tânara Kathy este atrasă de Benny, membru al clubului de motocicliști Midwestern Vandals. Pe măsură ce clubul se transformă într-o periculoasă lume subterană a violenței, Benny trebuie să aleagă între Kathy și loialitatea sa față de club.

2. Thrillerul psihologic „Mothers’ Instinct” („Instinct de mamă”) este de asemenea la cinema și prezintă viața de suburbie a două mame la jumătatea anilor ’60. Interacțiunea dintre cele două prietene este tot mai tensionată după ce unul dintre copii suferă un tragic accident.

3. Premiera europeană a săptămânii este animația „Nina et le secret du hérisson” („Nina și secretul ariciului”) produsă în Franța. Când tatăl ei își pierde locul de muncă, Nina, în vârstă de numai 10 ani, pune la cale un plan riscant împreună cu un prieten pentru a face rost de bani pentru el și colegii lui de la fabrică.

4. Filmul documentar „Diane von Furstenberg: Woman in Charge” („Diane von Furstenberg: Femeia la datorie”) va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ marți, 25 iunie. Cunoscută după inițialele DVF, Diane von Furstenberg este fiica unei supraviețuitoare a lagărului de concentrare de la Auschwitz care a devenit prințesă prin căsătorie și a fondat o casă de modă. Producția include interviuri cu Oprah Winfrey și Hillary Clinton.

5. Serialul „We Were the Lucky Ones” (”Supraviețuitorii”) este disponibil din această săptămână pe Disney+. Bazat pe cartea omonină scrisă de Georgia Hunter, serialul spune povestea unei familii poloneze de evrei afectată de Holocaust. În timp ce unii membri ai familiei au ajuns în lagăre de concentrare, alții au reușit să scape în Franța, Brazilia, Africa sau Rusia. Serialul îi urmărește pe membrii familiei pe continente diferite.

6. Noul serial „Land of Women” va avea premiera pe platforma de streaming Apple TV+ miercuri, 26 iunie. Producția spune povestea unei femei care fuge în Spania împreună cu mama și fiica ei după ce soțul dispare în urma unor probleme financiare. În timp ce încearcă să se adapteze la noua viață, femeia trebuie să lupte și cu bărbații care îi calcă pe urmă pentru problemele soțului.

7. Documentarul „I Am: Celine Dion” poate fi urmărit de marți, 25 iunie, pe platforma de streaming Amazon Prime Video. Producția explorează muzica, dar mai ales perioada în care cântăreața s-a luptat cu o boală care i-a amenințat viața.

8. Noul serial „Breaking New Ground” va fi diponibil pe platforma de streaming Max începând de joi, 27 iunie. Antreprenorul Robert Hartwell acceptă provocarea de a renova o casă cu o vechime de 200 de ani și o istorie complicată.

9. HBO a confirmat că serialul „House of the Dragon” din universul „Game of Thrones” va primi și un al treilea sezon. Întrucât al doilea sezon a avut premiera abia săptămâna trecută pe platforma Max, HBO nu a oferit niciun fel de detalii despre al treilea sezon. Serialul se petrece cu 200 de ani înainte de evenimentele din serialul original. (The Verge)

10. Festivalul Internațional de Teatru începe astăzi la Sibiu. În total sunt programate 830 de evenimente de teatru, dans, flamenco, muzică, circ și muzică contemporană pe parcursul a 10 zile atât în diverse săli culturale din oraș, cât și în aer liber. Printre punctele de atracție se numără premiera mondială a piesei de teatru „Trezirea” de Pippo Delbono, care va rula vineri, 21 iunie, la Fabrica de Cultură. (Sibfest)

Ți-ar mai putea plăcea
WarnerMedia anunță HBO Max, concurent pentru Netflix – Cronica de Divertisment
Sezonul 4 din serialul “La Casa de Papel” are premiera azi pe Netflix – Cronica de Divertisment